My sport diary #1

keep calm

Naast mijn drietal standaard sessies per week in de sportschool, waarbij ik krachttrainingen en cardiotrainingen afwissel vind ik het heerlijk om groepslessen te volgen. Een van mijn favorieten is XCO! I love it! Ik probeer elke week sowieso een lesje mee te pakken. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om de high intensity training te volgen. Mijn goede voornemen is ook om deze een keer in de week te gaan doen. Gelukkig sloten deze twee groepslessen afgelopen week op elkaar aan, zodat ik beide op een dag kon volgen! Lucky me! Ik ga nu verder vertellen hoe afgelopen week eruit zag qua sport. Enjoy!

Vorige week vrijdag ben ik ’s ochtends vroeg vertrokken voor een tripje richting Gelderland. Ik mocht namelijk mee naar de introductie van de nieuwe XCO les. Hier hebben wij met meerdere instructeurs uit heel Nederland de nieuwe les XCO gedaan. Dit was errug leuk! Helaas had ik nog erg veel last van spierpijn, waardoor ik niet maximaal kon bewegen.

Door deze gigantische spierpijn van afgelopen week, heb ik besloten om zaterdag en zondag nog een extra rustdag in te lassen zodat ik maandag weer hard aan de bak kon. Met jawel, again the high intensity training van een half uurtje. Hierna heb ik gelijk een les XCO meegedaan, met als gevolg: nog meer zere kuiten dan dat ik al had! TOP! Wonder boven wonder heb ik hier de volgende dag geen last meer van gehad! :-)

Woensdagavond heb ik weer de high intensity training gedaan met daaraan sluitend Club battle. Ik heb nog nooit eerder meegedaan aan Club Battle, maar ik moet zeggen dat het het super leuk vond en vindt. Club battle is een mix van karate, kickboxen, t´ai chi en andere vechtsporten. Het is goed voor je conditie, vetverbranding, coördinatie, rust en evenwicht. Net wat ik nodig heb!

 

 

 

Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *