Overnight oats met chiazaad en kokosrasp

IMG_4709

Healthy pleasure ontbijtje overnight oats met chiazaad en kokosrasp is geslaagd. Ik had tot vanochtend nog nooit overnight oats gegeten en dat terwijl ik sowieso drie keer in de week ontbijt met havermout. Maar ik ben fan! Het was echt super lekker. Zoals overnight oats al zegt heb ik dit ontbijt gisteravond voorbereid en toen ik het vanochtend uit de koelkast haalde was het al helemaal opgestijfd. Toen ik mijn eerste hap nam kon je gelijk zien waar ik had geschept met mijn lepel. Ik heb er zelf nog rozijnen en dadels aan toegevoegd, suprise! Ik gebruik bijna altijd rozijnen en dadels voor mijn ontbijt, haha. Mijn favoriet. Nu snel het recept.

Benodigdheden overnight oats met chiazaad en kokosrasp

 • 250 ml hazelnootmelk (alpro of zelf maken)
 • 30 gram havermout
 • 1,5 eetlepel chiazaad
 • 1 eetlepel kokosrasp
 • een handje vol rozijnen
 • 4 dadels in kleine stukjes gesneden

Bereiding

Weeg de havermout en doe dit in een schaaltje, voeg hieraan toe het chiazaad, kokosrasp en hazelnootmelk. Roer dit even goed door elkaar. Snij de dadels in kleine stukjes en voeg deze toe met de rozijnen, en roeren maar weer. Dek je schaaltje af en zet het een nachtje in de koelkast. Eetsmakelijk!


 

Healthy pleasure breakfast overnight oats with chiaseeds and coconut completed. Till this morning I never have eaten overnight before and that while I am having breakfast with oats at least three times a week. But I am a fan! It was really delicious. Like overnight oats already says, I prepared this breakfast last night en when I opened the refrigerator this morning it was really stiff. You could see where I put my spoon, because everything stood at it’s place. I added some raisins and dades myself. I am having almost every morning breakfast with dades and raisins. They are my favorite. Here’s the recipe coming.

Ingredients

 •  250 ml hazelnutmilk (alpro or making it yourself)
 • 30 gram oats
 • 1,5 tablespoon chiaseeds
 • 1 tablespoon coconut
 • a hand raisins
 • 4 dades cut into small pieces

Preperation

Measure the oats and put this in a bowl, add the chia seeds, coconut and hazelnutmilk. Stir this really well. Now you cut the dades into small pieces and add these with the raisins. Stir it again. Cover your bowl with some foil and put it for a night in the refrigerator. I hope you are having a great breakfast!

Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *