My sport diary #6

I don't make excuses

Healthy pleasure om de dag sporten is wederom geslaagd. Ik voelde mij deze week super fit en ik had echt super veel energie. En dat terwijl ik deze week weinig en slecht geslapen heb. Gelukkig heeft dit dus geen negatief effect gehad op mijn sportpresetaties. Happy me! Ik ga jullie snel verder vertellen over alweer mijn zesde sportweek, time flies!

Maandag, tijd voor een nieuwe dag stage. Al vanaf het moment dat ik mijn bed uitstapte miste ik het weekend. Laat deze dag alsjeblieft snel voorbij gaan. Dat deed het gelukkig en voordat ik het wist was het weer tijd om te gaan sporten. As usual, high intensity training en Xco! Thank god, deze keer gelukkig een minder gladde vloer! Voor mijn gevoel heb ik nog nooit zo’n goede training gehad. Qua conditie was het goed vol te houden en ook heb ik het gevoel dat ik steeds sterker word. Meerdere herhalingen in een minuut, ik ben er blij mee. De Xco was ook weer leuk, maar verder niets bijzonders.

Woensdag, tijd voor zumba! Ook dit ging beter dan de week ervoor met als resultaat dat ik de dansen begin te onthouden. Hoppa! Een leuke training en een goed gevoel in de avond, wat wil je nog meer?

Donderdag, tijd voor krachttraining en cardio. Ik heb eerst een paar minuten geroeid, waar ik echt een super erge hekel aan heb, maargoed… het hoort erbij. Daarna heb ik mijn borst en armen getraind. Toen ben ik gaan hardlopen op niveau 13 voor 10 minuten, daarna op 12 verdergegaan tot ik de 2o minuten volgemaakt had. Hierna uitgelopen en nog een heuvelprogramma gedaan van 5%. Ik was kapot, dus genoeg voor die dag.

Vrijdag zou ik uiteten gaan met mijn zusje. Sushi en all you can eat, voor mij een super combi want ik hou van sushi!! Ik heb ik lange tijd niet meer zoveel gegeten als afgelopen vrijdag. Gelukkig heb ik van te voren een goede cardio training gedaan om mooi wat calorieën te verbranden. Een half uur op de cross trainer en een half uur op de loopband. Doei calorieën en hallo eten!

Zaterdag stond er weer een krachttraining op het programma. Squats, lunges en abs waren aan de beurt. Een goede training met toch nog een klein beetje cardio. Hallo weeekend! Tot de volgende my sport diary!


Healthy pleasure mission sporting every other day: completedI felt super fit last week and I had a lot of energy. That while I slept very less last week and also really bad. Fortunately it didn’t had a negative impact on my sport performance. Happy me! I will tell you all about my sixth sportweek, time flies!

Monday, time tot go again to my trainee post. From the moment I came out of bed I didn’t felt like going at all. I missed the weekend already! Let this day pass by really fast. Fortunatley it did, so before I really knew it was already time to workout. Time for a high intensity training and Xco, as usual. And this time no smooth floor! I didn’t had such a great training in a long time. Conditionally it went really well and I aslo got the feeling I am getting much stronger. More repeats in one minute, I am really satisfied with it. Xco was really fun, but nothing special this time.

Wednesday, zumba time! This also went much better than last week with as result, I am really learning the dances. And I also can remember it. It was a very nice training and I had a good pleasure in the evening. What do you want more?

Thursday, muscle day and time for cardio. I rowed for 10 minutes, what I really hate to do. After that I trained my chest and arms. Later I’ve been running for 10 minutes on lever 13, later on level 11 till 20 minutes. Later I also climbed a hill of 5%. I was really exhausted, so it was enough for today.

Friday, I went for dinner to a sushi restaurant with my sister. It haves a all you can eat concept, so it’s  not a very good combination for me because I love sushi! I haven’t eaten that much in a very long time. Fortunately, I’ve been training before dinner. Let’s burn a lot of calories was my thought. I’ve been on the cross trainer for half an hour and I’ve been running for half an hour. Bye bye calories and hello lot’s of delicious food!

Saturday, time for a strength training. Squats, lunges and abs exercises are on the program. But also a little bit of cardio. Now I am ready for the weekend!

 

 

 

Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *