My sport diary #4

Sport diary week 4

Het begin van de week stond wederom in het teken van drukte. Om toch mijn healthy pleasure op peil te houden ben ik deze week drie keer naar de sportschool geweest. Mijn eerste echte sportdag begon op woensdag in plaats van mijn ‘normale’ maandag.

Op woensdag heb ik cardio met krachttraining gecombineerd. In eerste instantie wilde ik eigenlijk een groepsles volgen, maar ik was helaas te laat waardoor ik voor mijzelf ben gaan trainen. Ik ben eerst begonnen met 10 minuten roeien. Daarna heb ik 10 minuten hardgelopen op niveau 13 (5 min/km). Hierna heb ik nog 15 minuten hardgelopen op niveau 11 en daarna nog een paar minuten uitgelopen. Ik heb buikspieroefeningen gedaan, mijn armen, borst en benen getraind. Hierna ben ik naar huis gegaan.

Op donderdag ben ik wederom naar de sportschool geweest. Eigenlijk wilde ik donderdagavond mijn wekelijkse les Xco volgen, maar helaas.. net als woensdag was ik te laat om mee toe doen. Ik ben dus maar weer begonnen met 10 minuten roeien. Hierna heb ik weer geprobeerd hard te lopen op niveau 13, maar helaas voelden mijn benen zo ontzettend zwaar aan dat ik niveau 13 maar heb overgeslagen en 25 minuten op niveau 11 hardgelopen heb. Hierna heb ik mijn borst getraind en mijn benen. Ik heb gesquat en een aantal apparaten voor de beenspieren gebruikt. Hierna heb ik nog een aantal buikspieroefeningen gedaan.

Vrijdag ben ik met twee vriendinnen naar de sportschool geweest, om ons goed voor te bereiden op een avondje hard stappen. Als eerst hebben we 10 minuten gefietst. Toen 10 minuten op het stepapparaat geweest. Hierna heb ik 25 minuten op de crosstrainer gestaan. Hierna de biceps, triceps getraind. Als laatst nog 10 minuten op het hardloopapparaat gestaan en een helling opgewandeld van 8%. Yes, deze keer gelukkig geen spierpijn! Dus we hebben een zeer geslaagde avond gehad.


I was very busy in the beginning of this week. I’ve been three times to the gym this week to meet my healthy plaesure. My first ‘really’ sportsday began at wednesday instead of my normally monday.

Wednesday I’ve done some cardio and a training to gain more strength. Actually I wanted to join a group lesson, but unfortunately I was too late to join in. That’s the reason why I trained wednesday on my own. I started this training with rowing for 10 minutes. After this I’ve runned for 10 minutes on level 13 which means you’re running 1 km in 5 minutes. After this I’ve been running on level 11 for another 15 minutes. Later I’ve done some exercises for my belly, arms and leggs. After this I went home.

On thursday I went again to the gym. I wanted to join my wekely lesson Xco, but unfortunately I was again too late to join this lesson. So then I started to row for 10 minutes, to train again for myself. After this I tried to run again on level 13, but my leggs felt so heavy that I didn’t run at level 13 but level 11 for 25 minutes. After this I’ve trained my leggs. I did some squats and used a few appliances to train my leggs a little more. After this I’ve done some exercises for my belly.

On Friday I went to the gym with two friends, so we could prepare ourselfs for a good night out. First we cycled for 10 minutes. Then we stepped for 10 minutes on a stepappliance. After this I’ve been on the crosstrainer for 25 minutes. Later I trained my biceps and triceps. Before I went home I’ve been on the runningmachine for 10 minutes with a slope of 8 percent. This was my fourth week training. I hope you enjoy reading it. Yes, I didn’t had muscle pain this time! So we had a veeery great night!

Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *