My sport diary #2

quote
Jaajaa, mijn tweede sportweek die ik voor deze blog bijhoud is alweer afgelopen. Time flies! Mijn doel voor afgelopen week was om, om de dag naar de sportschool te gaan. Gelukkig is het gelukt. Ik vind het erg belangrijk om mijn rustmomenten te pakken na een dagje sport. Als ik dit niet doe ben ik de volgende dag niet vooruit te branden en heb ik heel erg weinig energie. Ik ga jullie nu vertellen hoe mijn afgelopen sportweek is verlopen. Enjoy!

Deze tweede sportweek begon op zaterdag. Ik ben ’s ochtends vroeg naar de sportschool geweest, waar ik een deels cardio met krachttraining ochtendje heb gehad. Ik ben begonnen met 20 minuten te fietsen. Hierna ben ik gaan hardlopen, waarbij ik 4 km in 20 minuten gelopen heb. Toevallig kwamen twee vriendinnen van mij naar de sportschool, dus hebben we samen de buik- en  armspieren getraind. Hierna gingen zij  cardio doen en was het voor mij tijd om weer een keer te gaan squatten. Okè, dit is iets wat ik echt moet gaan bijhouden!! Na nog een paar beenoefeningen en armoefeningen ben ik naar huis gegaan.

Maandag ben ik net als afgelopen week eerst naar de high intensity training geweest, wat een half uur duurde. Pff, wat een tegenvaller was dat. Op de een of andere manier kon ik de energie niet opbrengen om voluit te gaan, de volgende training gaat (hopelijk) beter. Hierna heb ik nog een les XCO meegepakt, wat toch wel lekker ging! Hierna was ik echt gesloopt, ik wist niet hoe snel ik een douche moest pakken zodat ik lekker op de bank kon ploffen. Helaas stond mijn zusje onder de douche en mocht ik van mam niet op de bank zitten omdat ik zo bezweet was. Hoe geméén (maar eigenlijk super logisch), ik kon dus letterlijk staan wachten tot zij klaar was.

Woensdag avond ben ik wederom naar de high intensity training geweest. Deze keer ging het beter dan maandag! Hierna ben ik naar club battle gegaan. Lekker een uurtje alle energie eruit stoten met een paar, nouja eigenlijk heel veel goede slagen en karatekicks. Een vriendin van mij was ook in de sportschool , dus hebben we daarna even een kop thee gedronken. Hierna was het weer tijd om naar huis te gaan om eens goed te chillen. De tijd vloog, waardoor het zo weer tijd was voor mijn ‘schoonheidsslaapje‘. Doei woensdag.

Vrijdag was het weer tijd voor een nieuwe training, deze keer geen groepslessen, maar een gewone training in de sportschool. Ik ben de training begonnen met 10 minuten roeien. Hierna heb ik armoefeningen gedaan, waarna er alweer 40 minuten voorbij waren gevlogen. Hierna heb ik nog een kwartiertje gefietst om toch nog iets aan cardio te doen. Ik had ’s avonds met een vriendin afgesproken, waardoor het een zeer kort bezoekje is geworden van een uurtje. Maar wel onder het motto: beter iets dan niets!

Dit zijn workouts die ik doe voor mijn healthy pleasure. Hoe en hoe vaak sport jij?

Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *