Gezonde lunch #1

Salade mango

Ik ben helemaal weg van mango, dat is een van mijn meest favoriete fruit naast banaan en aardbeien. Toevallig hadden wij vandaag een mango in huis + het was lekker warm weer + ik had zin in een gezonde lunch, dus heb daar een salade van gemaakt. Ondanks dat ik hem zelf gemaakt heb was hij erg lekker! En natuurlijk nog eens gemakkelijk te maken! Laatst heb ik salade gemaakt met verschillende soorten fruit, wel aan de zomerse kant voor het weer op dat moment. Misschien dat ik daar binnenkort nog een receptje van post als het weer mooi blijft. Deze salade was namelijk ook erg lekker. Ik moet zeggen dat ik het echt lastig vind om de mango goee te snijden. 4 van de 5 keer leg ik de mango verkeerd neer waardoor ik tegen de pit aan snij.. Fijn.. Hier mijn receptje.

Benodigdheden voor deze gezonde lunch

  • Rucola sla
  • In stukjes gesnede mango
  • Rozijnen
  • Dadels
  • Pijnboompitten
  • Verschillende soorten noten
  • De dressing is gemaakt op basis van olie

Zoals op de foto te zien is, is het gewoon een kwestie van alles bij elkaar in schaaltje doen en mengen maar. Heel veel succes en hopelijk vinden jullie deze gezonde lunch ook lekker!!

Liefs,

Anouk

 

Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *