About

Hoi! Mijn naam is Anouk, ik ben 20 lentes jong. Mijn gewicht is al sinds jongs af aan een issue geweest. Eind 2012 heb ik het roer omgegooid en geprobeerd wat van mijn eetpatroon te maken. Ik had inmiddels al verschillende diëten geprobeerd, maar niets had het effect waar ik op gehoopt had. Uiteindelijk heb ik zonder dieet mijn eerste doel bereikt, door alleen te letten op mijn calorie inname. Met als resultaat 7 kilogram gewichtsverlies en een gezond BMI.

In februari 2014 begon mijn moeder een van de boeken van afval guru Sonja Bakker te volgen. Uit nieuwsgierigheid en het feit dat de zomer er alweer aan zat te komen heb ik besloten met haar mee te doen. Mede door veel te zwoegen in de sportschool, mij strak aan Sonja’s plan te houden en het zomer vooruitzicht ben ik nog eens 10 kilo extra afgevallen. Met als totaal resultaat 17 kilo kwijt, halleluja! Sinds ik mijn streefdoel heb bereikt qua gewicht heb ik mij gestort op de healthy lifestyle. Ik probeer mijn veelal goede voeding zo goed mogelijk in balans te houden met mijn vele sporten. Natuurlijk heb ik zo ook mijn cravings naar het ‘niet-gezonde’ eten, maar de balans tussen het ‘goede’ en ‘slechte’  is voor mij van essentieel belang.

Nu natuurlijk de reden waarom ik besloten heb een blog te beginnen. Mijn resultaten zijn niet onopgemerkt gebleven, waardoor vele vragen mij voorbij zijn gevlogen met the big question: How??? Door belangstellenden een kijkje in mijn leven te geven hoop ik op deze vraag een antwoord te geven. Ik hoop dat ik jullie door mijn blog kan motiveren, activeren, entertainen enzovoort. Heel erg veel leesplezier gewenst!

Liefs,

Anouk

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on LinkedIn